Welkom op de website van Boetiek BelleLisa

Ik ben Hilde, 34 jaar, en Boetiek BelleLisa is een droom die werkelijkheid is geworden.

Sinds 2002 ga ik samen met mijn grote liefde, Thierry, door het leven, die op 07/07/07 ook mijn geliefde echtgenoot werd.

Samen hebben wij 3 prachtige kinderen: Lukas (10 jaar), Lennert (8 jaar) en Lisa (5 jaar). Ja, nu is ook ineens duidelijk vanwaar de naam komt 😉

Maar het allereerste waar we ons in bonden was onze eigen zaak. In maart 2007 namen we het dakwerkersbedrijf over van mijn ouders dat we tot op vandaag nog altijd samen runnen, en al tot een mooie onderneming uitgebouwd hebben. Ik neem hier de administratie en het financiële voor mijn rekening.

Maar in december 2018 vond ik dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging. Ik droomde nl.  al jaren van een zaak in een iets mindere mannenwereld 🙂 met veel sociale contacten. Na veel dromen en denken was het besluit genomen… een conceptstore voor dames in het hartje van Tongeren. En zo geschiedde… op 15 maart 2019 opende Boetiek BelleLisa voor het eerst de deuren.

In de periode dat we open zijn hebben we al veel hoogte- en dieptepunten meegemaakt, maar ook al veel belangrijke lessen getrokken. Als ondernemer leren we samen nog elke dag bij en blijven we bijsturen waar nodig.

Een belangrijke beslissing die we genomen hebben is een verandering van locatie. We hebben nl. besloten om de stad Tongeren binnenkort achter ons te laten en te verhuizen naar een groter pand aan de steenweg Maastricht-Tongeren in Riemst. BelleLisa 2.0 is in volle ontwikkeling en de opening is voorzien voor juli 2021!

Contact:

Boetiek BelleLisa
Hilde Slangen
Maastrichterstraat 29
3700 Tongeren
Tel.: 012 22 78 90
info@bellelisa.be
www.bellelisa.be

Openingsuren:

Maandag:    GESLOTEN
Dinsdag:      GESLOTEN
Woensdag:  11U – 17U
Donderdag: 9U30 – 15U
Vrijdag:        11U – 17U
Zaterdag:     11U – 17U
Zondag:       GESLOTEN – 1e ZONDAG VAN DE MAAND: 13U – 17U

Buiten deze openingsuren kan u altijd op afspraak komen winkelen.

Blijf op de hoogte!

Heb je een vraag? Of wil je onze nieuwsbrief ontvangen?
Vul onderstaand formulier in.