Welkom op de website van Boetiek BelleLisa

Ik ben Hilde, 34 jaar, en Boetiek BelleLisa is een droom die werkelijkheid is geworden. Sinds 2002 ga ik samen met mijn grote liefde, Thierry, door het leven, die op 07/07/07 ook mijn geliefde echtgenoot werd. Samen hebben wij 3 prachtige kinderen: Lukas (10 jaar), Lennert (8 jaar) en Lisa (5 jaar). Ja, nu is ook ineens duidelijk vanwaar de naam komt 😉 Maar het allereerste waar we ons in bonden was onze eigen zaak. In maart 2007 namen we het dakwerkersbedrijf over van mijn ouders dat we tot op vandaag nog altijd samen runnen, en al tot een mooie onderneming uitgebouwd hebben. Ik neem hier de administratie en het financiële voor mijn rekening.

Maar in december 2018 vond ik dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging. Ik droomde nl.  al jaren van een zaak in een iets mindere mannenwereld 🙂 met veel sociale contacten. Na veel dromen en denken was het besluit genomen… een conceptstore voor dames in het hartje van Tongeren. En zo geschiedde… op 15 maart 2019 opende Boetiek BelleLisa voor het eerst de deuren. In de periode dat we open zijn hebben we al veel hoogte- en dieptepunten meegemaakt, maar ook al veel belangrijke lessen getrokken. Als ondernemer leren we samen nog elke dag bij en blijven we bijsturen waar nodig. Een belangrijke beslissing die we genomen hebben is de verandering van locatie.

Juist voor de volle coronacrisis uitbrak begin 2020 kochten we een groter pand aan de Tongersesteenweg in Riemst. Nadat we de vergunning begin 2021 ontvingen zijn we volop beginnen verbouwen, en een dik half jaar later, op 13 augustus 2021, opende we onze nieuwe winkel. Niet alleen werd het een grotere kledingwinkel waarin we de meisjeskleding ook verder uitbouwde, erlangs opende we ook een bakkerij/broodjesbar met een tearoom/koffiebar die dan weer verbonden is met onze kledingwinkel. Deze combinatie met allerhande speelplezier voor de kinderen maakt dat iedereen graag komt afgezakt naar Riemst voor fijn te shoppen en achteraf een lekkere pannenkoek of wafel te eten met een goed tas koffie.

Kom het zeker zelf ontdekken aan de Tongersesteenweg 182 in Riemst (E 313 – afrit 32 – richting Maastricht – tweede gebouw aan de linkerkant).

Tot snel
Hilde en Thierry

Contact:

Boetiek BelleLisa
Hilde Slangen
Tongersesteenweg 182
3770 Riemst
Tel.: 012 22 78 90
info@bellelisa.be
www.bellelisa.be

Openingsuren:

Maandag:    10u – 18u
Dinsdag:      GESLOTEN
Woensdag:  10u – 18u
Donderdag: 10u – 18u
Vrijdag:        10u – 18u
Zaterdag:     10u – 18u
Zondag:       11u – 17u
Buiten deze openingsuren kan u altijd op afspraak komen winkelen.

Blijf op de hoogte!

Heb je een vraag? Of wil je onze nieuwsbrief ontvangen?Vul onderstaand formulier in.