Kledingstukken voor ieder figuurtype

Blog Kledingstukken voor ieder figuurtype

Kledingstukken die bij ieder figuur passen… Ze bestaan!  

 

Heb je in onze vorige blog, “Welk figuurtype heb jij”, ontdekt welke figuurtype jij bent? Dan weet je nu alvast welke kledingstukken je best draagt om je figuur helemaal te laten shinen!  

Uiteraard is het niet meteen mogelijk om je kleerkast helemaal leeg te maken en nog slechts te vullen met stuks die je vanaf nu best draagt.  

 Er zijn gelukkig ook kledingstukken die bij ieder type passen! Het zijn namelijk 1 voor 1 stuks die je figuur gaan benadrukken op een positieve manier.  

Wij sommen hier graag alvast 5 items voor je op: 

 

#1 Jumpsuits 

Soms is er wel een hele zoektocht nodig om de juiste jumpsuit te vinden die bij je lengte past (als je kleiner of juist heel lang bent, kan dit wel eens een uitdaging zijn). Maar eenmaal je de juiste gevonden hebt die perfect past bij je lengte, is een jumpsuit echt een must-have in je kleerkast! Urenlang voor de kast staan op een ochtend is verleden tijd. Hier past de top meteen bij de broek omdat het een onepiece is. Let er wel op dat je je jumpsuit niet te klein koopt. Hij mag best ook wel een beetje losser vallen. 

 

#2 Hight waist broeken of rokken 

Dé uitkomst voor iedere vrouw! Een broek of een rok die je buikje knuffelt, je billen mooi laat uitkomen en tegelijk ook je benen nog eens langer laat lijken. De hoge taille van een broek of een rok zijn werkelijk een oplossing voor iedere vrouw met eender welk figuurtype. Verder kan je op deze stuks ook eender wat dragen. Alles past perfect omdat de broek of de rok op zich al heel erg flatteert. 

 

#3 Trenchcoats 

Trenchcoat, wonderjacket of gewoon een jas die bij ieder figuur past. Zo simpel als dat kan het zijn. Met een trenchcoat kom je steeds goed voor de dag. Of je nu een appel, peer, rechthoek of zandloper bent, iedereen straalt bij het dragen van deze jas. Hij bestaat dan ook nog eens in een zomer- en wintereditie waardoor je steeds kan stralen.  

 

#4 A-lijn jurken 

Een jurk die voor iedereen kan? Het bestaat! Met een A-lijn jurk kan je meteen wonderen doen. Doordat de jurk van onder je borsten meteen wijd uitloopt creëer je als vanzelf een zandloperfiguur. Daarnaast is het ook nog eens een perfect trucje om je buikje of die ietwat bredere heupen te verbergen. 

 

#5 Midi-rokken 

Een midi-rok is altijd al een heel hip item geweest en wat ons betreft: helemaal terecht ook! Naast het feit dat hij super modieus is., flatteert een midi-rok ook bij ieder figuurtype. Wil je je figuur benadrukken, dan draag je als top een ietwat strakker model. Wil je toch liever je buikje een beetje verbergen, dan kies je best voor een iets wijder topje of truitje.